FOLLOW US: 

We implement the hygiene and safety protocols required by the World Health Organization and the Greek authorities for COVID-19

TEL: 00306977315223 | GR  EN

My Cart - 0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
Product update

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dalcasart.com είναι ένα κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου το οποίο εδρεύει στην Σάμη Πλατεία Κύπρου & Αργοστόλι Ρόκκου Βεργωτή 3 με ΑΦΜ 099850345, ΔΟΥ Αργοστολίου.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα dalcasart.com έχει ως στόχο την πληροφόρηση των καταναλωτών για τα προϊόντα του, δίνοντας σε αυτούς τη δυνατότητα πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά.
Η πρόσβαση σε αυτή και η χρήση της υπόκειται στους ακόλουθους όρους και κανόνες, οι οποίοι υπερισχύουν κάθε αντίθετης ρητής ή σιωπηρής συμφωνίας μεταξύ του καταστήματος dalcasart.com και των χρηστών-επισκεπτών της.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

 

1. Τροποποίηση των όρων

Το dalcasart.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Εάν χρησιμοποιήσετε το eshop μετά από ανακοίνωση τροποποίησης των Όρων Χρήσης, σημαίνει πως συμφωνείτε με τους νέους Όρους Χρήσης. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να παρακολουθείτε τους Όρους Χρήσης σε συχνή βάση, προκειμένου να τους γνωρίζετε επακριβώς.


2. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος dalcasart.com . Ο διακριτικός τίτλος, το εμπορικό σήμα και το όνομα του χώρου, στον οποίο είναι αναρτημένος ο διαδικτυακός τόπος αποτελούν περιουσιακό αγαθό του καταστήματος, Κάθε πληροφορία, κείμενο, γραφικό, σχέδιο, λογισμικό και πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται κάθε πράξη αναπαραγωγής, διανομής, τροποποίησης ή χρήσης τους για εμπορικό σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του καταστήματος dalcasart.com


3. Περιορισμός Ευθύνης

Το dalcasart.com έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Το dalcasart.com δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης δήλωσης ή άλλης πληροφορίας, που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. Ούτε επίσης εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, αλλά εγγυάται πως τα σφάλματα και τα λάθη θα διορθώνονται μόλις γίνονται αντιληπτά (παρακαλούμε τη βοήθεια σας γι’ αυτό). Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το dalcasart.com δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του dalcasart.com στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.
Επίσης ο παρών δικτυακός τόπος δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές “servers” μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά, εντούτοις χρησιμοποιεί έναν από τους καλύτερους server στον κόσμο και προστατεύεται με την πιο απροσπέλαστη προστασία κατά οποιασδήποτε μορφής ιών.


4. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Το dalcasart.com δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών" & hyperlinks. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το dalcasart.com σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.


5. Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 24%) όπου καθορίζονται από την εταιρεία μας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Βεβαίως, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του και δεν παίζει ρόλο αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί.
Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.Τα έξοδα μεταφοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και τελωνειακοί ή λοιποί φόροι δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν.


6. Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφάλεια και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πάτησε ΕΔΩ


 

7. Παραγγελία

Η σύναψη έγκυρης παραγγελίας είναι δυνατή εφόσον ο καταναλωτής είναι δικαιοπρακτικό ικανός σύμφωνα με τον ελληνικό ΑΚ, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης.

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους παρακάτω τρόπους:

α. Παραγγελία από την ιστοσελίδα μας (24/7)
Από την ιστοσελίδα μας βάζετε παραγγελία και βλέπετε άμεσα τι παραγγέλνετε σε ποια τιμή και ποσότητα. Προκειμένου να πραγματοποιήσει παραγγελία συμπληρώνει στην αντίστοιχη φόρμα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email το οποίο θα επιβεβαιώνει τη λήψη της παραγγελίας και θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της αγοράς σας.

β. Παραγγελία με e-mail
Μπορείτε να μας στείλετε e-mail είτε ακολουθώντας τη σχετική εφαρμογή της ιστοσελίδας στην επιλογή επικοινωνία, όπου συμπληρώνετε την αντίστοιχη φόρμα με την ονομασία και τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία η διευκρίνηση θέλετε. Ο εν λόγω τρόπος συνίσταται σε περίπτωση εξειδικευμένης παραγγελίας. Το e-mail μας είναι info@dalcasart.com

γ. Τηλεφωνική παραγγελία
Καλέστε στο τηλέφωνο (+30)6977315223 από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00- 21:00

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβαιβεώσουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση προβλήματος με την παραγγελία σας θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας είτε μέσω email είτε τηλεφωνικώς στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε για αυτό το λόγο για την εγκυρότητα τους και να μας ενημερώνετε σε περίπτωση αλλαγής τους. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας της παραγγελίας σας διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την διεκπαιρέωση της παραγγελίας σας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη.


8. Τρόποι πληρωμής

Για την διευθέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α. Αντικαταβολή

Καταβάλετε την αξία της παραγγελίας (μέχρι του ποσού των 500€) στην εταιρία courier που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία υπολογίζεται αυτόματα κατά την διαδικασία της τοποθέτησης της παραγγελίας σας.

Η επιλογή της πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει για παράδοση σε διευθύνσεις εκτός Ελλάδος ή διευθύνσεις όπου οι μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε δεν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.

Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής ορίζεται στα 3,5€ (+24% ΦΠΑ).

β. Τραπεζική Κατάθεση / Έμβασμα

Πραγματοποίηστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και εξόφλησε τη με κατάθεση/έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

alpha    EUROBANK ERGASIAS Α.Ε
Account Holder: Papalambros Lambros kai Kon/nos E.E
IBAN: GR8102603420000660200244268
BIC/SWIFT: ERBKGRAA

Είναι απαραίτητο μαζί με την κατάθεσή σας να σημειώνετε και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Για τη δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλώ στείλτε με email στο info@dalcasart.com το αποδεικτικό της πληρωμής μαζί ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email.

γ. PayPal
Εξοφλήστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Paypal .
Η πληρωμή με PayPal είναι δωρεάν για αγορές έως 60€. Για αγορές άνω των 60€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,8%.
 
δ. Εξόφληση στο κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας τότε μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 τρόπων πληρωμής:

 • Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα μέχρι του ποσού των 500€
 • Εξόφληση με πιστωτική σε μία χρέωση ή με δόσεις
 • Εξόφληση με χρεωστική κάρτα σε μία χρέωση 

9. Τρόποι παραλαβής / αποστολής

Η εταιρία Dalcasart μπορεί να αποστείλει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο

α. ΕΛΛΑΔΑ
1. Γενική Ταχυδρομική & Speedex (Courier)
Η παραγγελία σας θα σταλεί με την Γενική Ταχυδρομική ή την Speedex ως δέμα ή φάκελος. Η courier θα περάσει από το χώρο σας, χωρίς ειδοποίηση, για να σας παραδώσει την παραγγελία σας.
Έξοδα αποστολής: Δωρεάν για αγορές άνω των 60€, για μικρότερες αγορές επιβάρυνση 5€.
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2 – 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής

*Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης και χρέωση γι' αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

2. Παραλαβή από το κατάστημα
Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί και θα κρατηθεί στο κατάστημά μας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε οπωσδήποτε πριν έρθετε, έτσι ώστε να είναι βέβαιο ότι είναι έτοιμη η παραγγελία σας.
Έξοδα παραλαβής: Δωρεάν
Εκτιμώμενος χρόνος προετοιμασίας παραγγελίας: αυθημερόν – 1 εργάσιμη ημέρα
 
β. ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
Η παραγγελία σας θα σταλεί με την ΕΛΤΑ ως δέμα ή φάκελος, ενώ θα έχει πληρωθεί μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω PayPal είτε με Τραπεζική Μεταφορά / Έμβασμα. Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
Έξοδα αποστολής:
  • Μικρό Δέμα / Φάκελος: 10€
  • Σε κάθε άλλη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα έξοδα αποστολής.
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:  10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής
* Η τελική τιμή περιλαμβάνει τους φόρους, ωστόσο το κατάστημα μας δεν ευθύνεται για τυχόν τελωνειακές χρεώσεις ή δασμούς που ενδέχεται να επιβληθούν από την εκάστοτε χώρα εκτός ΕΕ.

10. Χρόνος παράδοσης

Κάποια προϊόντα είναι 100% χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Δεν υπάρχουν όλα σε απόθεμα και για αυτό χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωσή τους (ανάλογα με το είδος του προϊόντος και το φόρτο εργασίας) εφόσον υπάρχει διαθέσιμη πρώτη ύλη στην αγορά. Για κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεχή και άμεση ενημέρωσή σας σχετικά με τις αλλαγές και την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Εφόσον η παραγγελία σας γίνει το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οταν η παραγγελία σας παραδοθεί στο κουριερ που συνεργαζόμαστε, σας ενημερώνουμε με σχετικό e-mail για να γνωρίζετε πότε θα τη παραλάβετε.

Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη. 


11. Ασφάλεια & Παράδοση

Όλα τα προϊόντα dalcasart συσκευάζονται σε ειδική συσκευασία προστασίας με σκοπό να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που παραλάβετε παραγγελία με αλλοιωμένη συσκευασία, η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αλλοίωσης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστωθεί η αλλοίωση και να αντικατασταθεί η παραγγελία σας.

Οι αποστολές και παραδόσεις πραγματοποιούνται στη διεύθυνση που θα σας δώσουμε και είναι δική σας ευθύνη η καταχώρηση των σωστών στοιχείων αποστολής. Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη μη παράδοσης προϊόντων σε λάθος καταχωρημένα στοιχεία.

Αν η παραγγελία σας επιστρέψει σε μας επειδή δεν την παραλάβατε ή επειδή η εταιρία courier ή το ταχυδρομείο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παράδοση, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της επαναποστολής.


12. Πολιτική αλλαγής προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 0030 6977315223 ή στο mail info@dalcasart.com, προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του. Δεν θα γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει είτε επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. 
 • Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα είτε είναι λάθος η παραγγελία σας έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Δεν δεχόμαστε επιστροφές μετά το πέρας των ημερών αυτών.
 • Aπαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή και αλλαγή του προϊόντος είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το είχατε παραλάβει και να συνοδεύεται από τη συσκευασία του, την απόδειξη αγοράς και το έντυπο που βρίσκεται εδώ: (έντυπο)
 • Σε κάθε περίπτωση αλλαγής για προϊόντα που δεν φέρουν ελάττωμα, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και παράδοσης επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες και με επιβάρυνση του καταστήματος. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.
 • Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.  
 • Δεν επιστρέφουμε τα αρχικά έξοδα αποστολής για τα προϊόντα που επιστρέφονται. Το dalcasart δεν ευθύνεται για την απώλεια προϊόντων που επιστρέφονται και δεν θα παρακολουθεί το tracking number. Παρακαλούμε όταν λάβετε το tracking number σας παρακολουθήστε το. 
 • Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@dalcasart.com θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα σας δώσουμε λεπτομερείς οδηγίες επιστροφής.
 • Κατά την παραλαβή του προϊόντος, σας συστήνουμε να το ελέγξετε προσωπικά και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.
 • Αλλαγή των προϊόντων που έχουν ήδη αλλαχθεί δεν θα γίνει αποδεκτή.

*Επισημαίνεται πως σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων παρακρατείται το κόστος των μεταφορικών εξόδων και επιστρέφεται στον πελάτη μόνον η αξία του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).


13. Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της επιστροφής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.
Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. 

 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
 • Aπαραίτητη προϋπόθεση για την υπαναχώρηση από την αγορά και την επιστροφή των χρημάτων είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το είχατε παραλάβει και να συνοδεύεται από τη συσκευασία του και την απόδειξη αγοράς.
 • Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. 
 • Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων και τα έξοδα εκτελωνισμού για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης 
 • Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 εργάσιμων ημερών, αφού παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής,  και με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη.
 • Θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο υπαναχώρησης που του χορηγείται κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας και να μας αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@dalcasart.com με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.  
 • Στην περίπτωση που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις υποχρεωνόμαστε να σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλλει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας προς επιστροφή.
 • Κατά την παραλαβή του προϊόντος σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Dalcasart έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων.
 

Ειδικές Παραγγελίες

Το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για προϊόντα που ζητήσατε και κατασκευάστηκαν ειδικά για εσάς και είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας ζητήσατε. Μετά την παραγγελία προϊόντος που κατασκευάστηκε ειδικά για εσάς δεν μπορεί να γίνει ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή των χρημάτων.

14. Ελαττωματικό Προϊόν

Όλα τα κοσμήματα μας ελέγχονται σχολαστικά πριν σας αποσταλούν. Αν το προϊόν που λάβετε φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, έχετε δικαίωμα επιστροφής του εντός 14 ημερολογιακών ημερών ζητώντας μας την επισκευή του, την αντικατάστασή του με όμοιο προϊόν (εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο), είτε να υπαναχωρήσετε από την αγορά με επιστροφή των χρημάτων σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος ή την υπαναχώρηση από την αγορά λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 00306977315223 ή στο mail info@dalcasart.com, προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή/αλλαγή του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή και αλλαγή του προϊόντος είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το είχατε παραλάβει και να συνοδεύεται από τη συσκευασία του, την απόδειξη αγοράς και το έντυπο επιστροφής.

Τα προϊόντα μας είναι επιμελώς συσκευασμένα προκειμένου να φτάσουν στον πελάτη σε καλή κατάσταση. Το Dalcasart δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες του προϊόντος που προκαλούνται από τον μεταφορέα.

Handmade Jewellery - Greek Jewellery- Woman’s Necklaces, Woman’s pendants, Woman’s earrings, Woman’s bracelets and Woman’s rings Papalampros Jewellery Kefalonia - Dalcasart Jewellery Kefalonia - Handmade Greek Jewellery - Women's Jewellery & Watches

Phone. (+30) 2674023225
Mob. (+30) 6977315223
E-mail. info@dalcasart.com

OUR STORES

Sami Store
Cyprus Square Sami 28080 Kefalonia
Tel: 00302674023225

Vitina Store
Kaklamanou - Pantazopouliou Vitina Arkadia
Tel: 00302795022849
 
Α.Φ.Μ.: 099850345
ΓΕΜΗ: 016117034000

Handmade Jewellery - Greek Jewellery- Woman’s Necklaces, Woman’s pendants, Woman’s earrings, Woman’s bracelets and Woman’s rings Papalampros Jewellery Kefalonia - Dalcasart Jewellery Kefalonia - Handmade Greek Jewellery - Women's Jewellery & Watches

Phone. (+30) 2674023225
Mob. (+30) 6977315223
E-mail. info@dalcasart.com

OUR STORES

OUR STORES

Sami Store
Cyprus Square Sami 28080 Kefalonia
Tel: 00302674023225

Vitina Store
Kaklamanou - Pantazopouliou Vitina Arkadia
Tel: 00302795022849
 
Α.Φ.Μ.: 099850345
ΓΕΜΗ: 016117034000

Handmade Jewellery - Greek Jewellery- Woman’s Necklaces, Woman’s pendants, Woman’s earrings, Woman’s bracelets and Woman’s rings Papalampros Jewellery Kefalonia - Dalcasart Jewellery Kefalonia - Handmade Greek Jewellery - Women's Jewellery & Watches

Screenshot 2020 12 04 at 4.59.27 PM EN | EL